He'j 't al heurd ?

Vechtdal Boert Bewust

Op donderdag 27 september 2018 wordt de Vechtdaldag georganiseerd. Dan wordt bij ons het eerste 'Vechtdal Boert Bewust'-bord onthuld. 

Vechtdal Boert Bewust boeren zijn agrariƫrs die actief contact zoeken en onderhouden met de burgers. "Om in aanmerking te komen voor Vechtdal Boert Bewust is er een bedrijfsscore waarin de volgende thema's belangrijk zijn: maatschappij, uitstraling bedrijf, energie, milieu, mest, dierenwelzijn en -gezondheid.

We doen mee met Vechtdal Boert Bewust omdat we het belangrijk vinden dat mensen weten wat we doen. Op deze manier hopen we meer duidelijkheid te kunnen geven over de keuzes die we maken en waarom we die maken. Ook vinden we het vanzelfsprekend om open te zijn naar de omgeving, en in het bijzonder naar de mensen die naast of vlakbij onze percelen wonen zodat de mensen weten wie we zijn, wat we doen en waarom we iets doen. Daarom hebben wij bij onze lelie-percelen borden met onze contactgegevens. Wij zijn in de loop der tijd op deze manier gaan werken. Het is voor ons ook niet bijzonder op deze manier te werken. Het is al vanzelfsprekend.

 

uitnodiging lancering vbb

Zonnig

15°C

Brucht

Zonnig

luchtvochtigheid: 65%

Wind: 8 km/h

  • 29 Mei 2020

    Zonnig 21°C 4°C

  • 30 Mei 2020

    Mostly Sunny 21°C 8°C

Contactgegevens

Markeweg 5
7696 BG Brucht

0523-231324

info@markhorstbloembollen.nl

06-54314570